Benvingut/da, pot (Entrar) o Crear un Compte.
0.00€
Compres Carro
0 Article(s)
La Cistella Està Buida!

RECULLIDA I TRACTAMENT DE DADES PERSONALS

Com usuari de la web site www.totnatura.ad, vosté te el dret de conèixer i entendre la nostra politica de privacitat abans de facilitar a www.totnatura.ad qualsevol informació personal.

En aquesta web, no es recull cap dada personal sense el seu consentiment, ni es concedeix a tercers.

Les dades que es sol.liciten als clients de TOT NATURA son estrictament necessaris e imprescindibles per poder proporcionar una resposta o prestació d'un servei efectiu al client.

La recollida i tractament de dades personals, duts a terme per TOT NATURA , tenen com a finalitat el manteniment de la relació contractual que el client tingui, en el seu cas, amb TOT NATURA.

El tractament de dades per part de TOT NATURA, esta sotmès al més estricte secret profesional.

DRETS DELS USUARIS

L' usuari manifesta que les seves dades facilitades per ell son certes i es compromet a comunicar a TOT NATURA, els canvis que es produeixin en les mateixes.

L'usuari té dret a oposar-se del tractament de qualsevol de les seves dades que no siguin imprescindibles.

En qualsevol moment els usuaris tenen dret a obtindre informació de la existència dels tractaments de les seves dades personals, el seu contingut, l'origen i també l'exercici de qualsevol dels drets d'accès, oposició, rectificació, segons la llei 15/2003 del 18 de desembre.

LEGISLACIÓ

Está regulada per la Lei 15/2003 qualificada de protecció de dades personals, del 18 de desembre.

MODIFICACIÓ DE LA POLITICA DE LA PRIVACITAT

TOT NATURA es reserva el dret de modificar aquesta politica de privacitat per adaptar-la a canvis lesgislatius, jurisprudencials o de criteris seguits per l'agencia de Protecció de Dades o de la autoritat competent en cada moment.