Benvingut/da, pot (Entrar) o Crear un Compte.
0.00€
Compres Carro
0 Article(s)
La Cistella Està Buida!

Termes i Condicions

MODALITAT DE COMANDA I PREU

Els clients i usuaris tenen la possibilitat de realitzar totes les seves comandes des de la pàgina d'Internet: www.totnatura.ad. Cada usuari o client de TOT NATURA es declara amb plena capacitat legal per comprar, contractar i utilitzar targetes de crèdit, i que les mateixes tenen fons suficients per cobrir tots els costos que resulten de la compra de productes a través de www.totnatura.ad.

Al marcar la casella "Accepto les condicions legals" durant el procés de compra, l'usuari o client declara que accepta plenament i sense reserves la totalitat dels presents Termes i condicions.

En els preus dels nostres productes estan inclosos tots els impostos.

TOT NATURA, es reserva el dret a modificar els seus preus en qualsevol moment, però els productes es facturaran sobre la base de les tarifes en vigor en el moment del registre de les coamandes (a reserva de la disponibilitat que hi hagi del producte), llevat d'error tipogràfic manifest.

Les imatges que acompanyen els productes oferts són il.lustratives i poden no coincidir en termes cromàtics amb el producte ofert a causa de la diferència d'ajustaments cromàtics existent en els diferents monitors i pantalles d'ordinador.

TOT NATURA, es reserva el dret a rebutjar una comanda de qualsevol usuari amb el qual tingui un litigi.

DISPONIBILITAT

TOT NATURA, farà tot el possible per complaure a tots els usuaris i clients en la demanda dels productes. En cas de no disponibilitat del producte després d'haver-se realitzat la comanda l'usuari serà informat, bé per correu electrònic o bé per telèfon del fet, i se li donará a triar entre cancel.lar la totalitat de la comanda, o bé la modificació de la mateixa.

En el cas que procedeixi a devolució per l'anul.lació de la comada o per modificació d'aquesta en els termes que estableix el paràgraf anterior, la rapidesa d'aquesta devolució al compte bancari del client dependrà del tipus de targeta bancària utilitzada en la compra i de les condicions de cada entitat bancària.

COSTES D'ENVIAMENT

Enviament gratuït en les comandes amb un import superior a 100,00€, sempre i quan no siguin de gran volum que ja necessiten un transport especial o s'especifica a L'INFORMACIÓ DE LLIURAMENT.

PAGAMENT

El pagament de les compres s'efectua per la targeta bancària. l'única targeta bancària acceptada es: Visa.

En el cas que el TPV (Terminal Punt de Venda) informés de la denegació de la targeta, es cancel.la automàticament la comanda.

SEGURETAT

Per la seva seguretat TOT NATURA ha confiat en el sistema de pagament mitjançant targeta de crèdit a una passarel.la de pagaments TPV. les dades bancàries introduïdes són encriptades i transmeses de forma segura als servidors de l'entitat bancària BANC SABADELL i, posteriorment, són verificades amb el banc emissor per evitar possibles fraus i abusos.

LLIURAMENT

Una vegada que es confirmi el pagament, es confirmará el dia de lliurament de la compra efectuada, en un termini màxim de 8 dies laborables.

Les reserves i reclamacions han d'anar dirigides per correu electrònic a : comercialtotnatura@andorra.ad.

En el cas que la seva comanda arribi trencada, mullada o cregui que está malmesa, es important que ho faci constatar a l'albarà del transportista, i ens indiqui la incidècia per E-mail: comercialtotnatura@andorra.ad.

DEVOLUCIÓ

Tots els productes venuts podrán ser retornats durant 3 dies comptats des de la data de llirament.

Prèviament, l'usuari o client haurà d'indicar la seva intenció per correu electrònic a : comercialtotnatura@andorra.ad

Els productes imperativament s'han de retornar correctament, en un perfecte estat (no danyats, utilitzats o embrutats pel client) amb tots els accessoris.

En el cas que la devolució no fos acceptada per TOT NATURA, per entendre que el producte, de la devolució del qual pretén hagués estat utilitzat, aquest productes romandrán en el magatzem per ser recollits pel client, per un període no superior a 7 dies des de la seva devolució si es tracta de planta, si fos d'altre material no viu podrá estar 15 dies.

RESPONSABILITAT, LITIGIS I LEGISLACIÓ APLICABLE

TOT NATURA, no podría considerar-se com responsable de l'incompliment del contracte celebrat en cas de ruptura d'existències o no disponibilitat del producte, força major, pertorbació o vaga total o parcial, en particular, dels mitjans de transport o comunicacions, inundació o incendi. En cas de litigi, l'usuari es dirigirà en primera instància a TOT NATURA per obtenir una solució amistosa.

Els Tribunals d' Andorra la Vella (Principat d'Andorra) són els únics competents.

MODIFICACIÓ DE LES CONDICIONS GENERALS DE VENDA

TOT NATURA, es reserva el dret a modificar els Termes i Condicions sense previ avís, podent canviar, suprimir o afegir tant els continguts i serveis que es prestin a través del mateix com la forma en què aquests semblin presentats o localitzats en els seus servidors.

Aquests canvis seran acceptats per l'usuari cada vegada que faci efectiva una compra en confirmar el pagament a través de la pàgina www.totnatura.ad